В началото на 2000-те песните му диктуваха тенденциите и вкуса към

...
В началото на 2000-те песните му диктуваха тенденциите и вкуса към
Коментари Харесай

Неостаряващ сексапил: Промяната на Руши Видинлиев, в която се влюбихме

В началото на 2000-те песните му диктуваха трендовете и усета към българската музика, а обликът му беше непрекъснато присъстващ в женските мечти. Кой не си е припявал " Всичко се връща ", " Лъжи ме " и " Il Ritmo del mio Cuore "? Затова през днешния ден сме повече от щастливи, че Руши Видинлиев прави обещаващо завръщане на родната музикална сцена след повече от сполучливата му спекулация с киното (която също се надяваме да продължи).

Днес, на 43 години, той продължава да е все по този начин настоящ и към момента има онази притегателна мощ.
 Според читателките на Edna.bg: Кои са най-сексапилните известни българи?  Според читателките на Edna.bg: Кои са най-сексапилните известни българи?  Според читателките на Edna.bg: Кои са най-сексапилните известни българи?  Според читателките на Edna.bg: Кои са най-сексапилните известни българи?
Въпреки че самият той самоиронично си признава, че остарява посредством части като миналогодишното " Още малко ", в което се пее " И на касетка, baby, и на диск ", ние просто не сме съгласни. Защото Руши зние по какъв начин се прави, даже и повече от 20 години откакто си бил на върха на музикалните ранглисти. Той сподели, че паузата не значи край и че постоянно най-хубавото следва. 
                             

Новият му музикален план, миниалбумът  " Без багаж ", доказва всичко това със свежото си и заразяващо звучене. Видеото към сингъла " Без багаж " изненадва прелестно с метода, по който е сниман - качеството, диманиката, модерната визия и не на последно място - танцът на Руши пред камерата. 

Видеото към песента ни среща и с една нова нестандартна визия на Руши Видинлиев - изрусената му коса. Промяната е повече от приятна и евентуално отваря и една алегорична нова глава в кариерата на артиста. 

Вижте тук още фрагменти с новата визия на Руши Видинлиев:
 Промяната на Руши Видинлиев, в която се влюбихме  Промяната на Руши Видинлиев, в която се влюбихме  Промяната на Руши Видинлиев, в която се влюбихме  Промяната на Руши Видинлиев, в която се влюбихме
Според Руши у нас доста неща се случват на европейско равнище, само че хората нямат доверие към себе си и към момента се изненадват от качествените продукции. " Аз мисля, че тук има доста надарени хора, които могат да вършат доста положителни неща ", споделя актьорът пред БНР. 

Той разкрива, че в клипа прави опит да показа своето алтер его, което се освобождава от непотребните страхове. Метафората е реализирана посредством ефектната хореография, в която Руши си партнира с втори танцьор. В същинския живот, съгласно артиста, да изхвърлиш прочувствения багаж е доста по-труден развой.

Руши има значителен опит с живота зад граница.  " България е моят дом, Италия ми е безпределно познато място, чийто език приказвам, да кажем, тя е втори дом, а Ню Йорк е мястото, където бих желал да отида да пребивавам – духът на този град доста добре пасва на моя темперамент ", споделя той.
 Промяната на Руши Видинлиев, в която се влюбихме  Промяната на Руши Видинлиев, в която се влюбихме  Промяната на Руши Видинлиев, в която се влюбихме  Промяната на Руши Видинлиев, в която се влюбихме
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР